torsdag 11 november 2010

New in på salongen

Idag kom det massor med nya produkter, hyllor och massa kraffs till salongen. Så det var bara att börja montera upp allt. Den va en stor leverans från American Crew, sen var det våran top nyhet från Revlon som jag inte riktigt ska presentera än utan skriver ett helt inlägg om det senare. Vi fick jättefina julklappspaket som ni får om ni vill köpa en produkt och ge bort, men så dum jag var så glömde ja ta bild på dom – får göra det senare.


Jag presenterar lite snabbt vad ovanstående produkter är. Ni som inte vet vad American Crew är så är det ett märke endast för killar, framtagen bara för killar och helt fantastiska produkter.
Produkterna på bilden är:
  1. American Crew Boost Creme är en volymkräm med naturlig glans. Formulan har fuktgivande egenskaper som gör håret mjukt samtidigt som den skapar definition, separation och maximal volym.
  2. American Crew Boost Powder är en stylingprodukt som ger håret ett lyft med flexibel stadga och ökad volym. Produkten bevarar hårets naturliga fukt, gör det mjukt och ger en matt finish. 
  3. American Crew Curl Control är en mångsidig stylingprodukt som passar perfekt för lockigt och tjockt hår. Den tämjer ostyriga lockar och ger definition, en lätt glans och fyllighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar