torsdag 21 oktober 2010

L'Oréal Professionnel

Jag tänkte informera om vilka färger vi jobbar med och på alla färgbehandlingar använder vi L'Oréal Professionnel. Tänkte börja med Majirelfamiljerna, som är indelat i 9 familjer, från de varma till de kalla.  



  • MajirelÄr grunden i färgspektrat och gör att de är enkelt att arbeta kreativt och skapa resultat. Resultatet är perfekt, tack vare de högteknologiska färgcoloranterna som ger exathet och rika reflexer.
  • Majirouge En serie med intensivt violett, koppar eller röda reflexer som ger en lång hållbarhet och en perfekt jämn färg på hela håret. Vissa nyanser innehåller Lumax färgmolekys vilken garanterar en extra intensiv reflex.
  • Majirouge mix+En serie med tillsättningsfärger med intensiva röda eller kopparfärgade pigment.
  • Majiblond ultraEn komplett färgpalett med klara, perfekt uppljusande blonda nyanser, från de varma till de allra kallaste.
  • Majiconrast Extra intensivt röda reflexer med Hi.chroma teknologi för att skapa färgeffekter som är intensiva i mörkt hår. Oavsett om håret är färgat eller naturligt behövs ingen uppljusning.

Sedan har vi speciella gråhårs färgning och även två olika toningar.
MEN vi har våran absolut största nyhet inom färgteknologi.
INOA



Detta har kallats framtidens hårfärg och vi är en stolt att få kalla oss en Inoa salong. Lite kort om Inoa
  1. Doftfri. Utan amoniak 
  2. Optimal Hårbottenskomfort
  3. Optimal respekt för håret
  4. Ojämförbar färgintensitet. Makalös glans
  5. Täcker upp till 100% på vitt hår
Nu har jag bara handplockat en del av det vi jobbar med inom färg, men dessa ovan är de största. Har ni frågor så är det bara att fråga i kommentarsfältet.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar