fredag 15 oktober 2010

Orofluido - Skönhet för ditt hår

Idag tänkte jag informera om våran absoluta storsäljare


Produkten heter Orofludio och är en olja som tagit världen med storm. Orofludio har tre beståndsdelar:
  • Första är: Arganoljan är en gul vegetabiliskt olja som görs av arganfruktens frön. Den växer bara i sydvästra  Marocko. Trädet trivs bäst i torra klimat och har rötter om går djupt ner i marken för att nå vattnet där. Arganoljan är världens dyraste olja och den handpressas utav de marockanska kvinnorna. I flera tusentals år har man använt oljan till olika syften som t.ex matlagning, läkemedel mot hjärt och lungsjukdom samt till huden och håret.
  • Andra är:
    Cyperusolja är en jordmandel och växer mest runt medelhavet och Sydvästra Asien. Växten trivs i ett tempererat klimat därför odlar man mycket i just Valencia, Spanien. Den torkas ut för att kunna konserveras och trycka ut oljan från mandlarna.
  • Tredje är:
    Linfröolja
    Är en olja som absorberas snabbt och är mycket bra för både hud och hår. Linfröoljan hindrar från att hårtopparna klyvs. Linfröolja produceras över hela världen.

Orofluido blev inspirerade utav skönhetsritualerna för tusentals år sedan och kom fram med denna enastående produkt. Med den mystiska orientaliska doften får Orofluido ditt hår att kännas som silke och tankarna för en utomlands. Det spelar ingen roll om du har tunt, torrt eller slitet år den passa alla hårtyper. Man tar några droppar i handflatan och fördela produkten i handdukstorkat hår men det går bra att ta några droppar i torrt hår. Trots att produkten är en olja så kommer ditt hår aldrig kännas fett. Resultatet blir ett friskt, glansigt, silkeslent hår som doftar fantastiskt.

Användning av Orofluido:
Häll några droppar Orofluido i dina händer och tillämpa på fuktig eller handdukstorkat hår. Mängden Orofluido beror på hårtyp, längd och tjocklek.
Använd Orofluido på torrt hår för att styra och lägga till omedelbar glans: dess silkeslena konsistens absorberas snabbt. Skölj inte ur håret efter att du applicerat Orofluido i ditt hår.

Vi säljer Orofludio för 279 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar